Kategorier
Bjarne Wilmarsgård

Minsann…

Tänkte jag för någon timme sedan då jag blev uppringd av en styrelseledamot i organisationen – Svenska Turistsbussföretagen – med en försiktig första förfrågan över om jag var intresserad av att ”starta upp” en verksamhet som bättre kan marknadsföra bussturismen.
Men också – kunde jag förstå – för att ”påverka medlemmarna till nytänkande”…

Att jag kommit upp inom styrelsens funderingar beror förstås på att jag under åren 1983-2013 varit redaktör för (och ägare av) ett par framgångsrika busstidningar. Vars läsare (huvudsakligen) var Sveriges privata bussföretagare och bussresearrangörer.

Och jag antar (nä – jag vet) att jag med de tidningarna spred så mycket intressant att läsa så att jag år 2013 blev utsedd som ”Hedersmedlem”.

Jodå – nu sitter jag här – smått smickrad – och har redan börjat fundera över ”bussturismen av i dag” – kollat på nätet – för att se om jag kan tänkas väcka en spirande lust kring det här med bussresor.
Eller rättare sagt – om jag tror att jag fortfarande kan få några inspirerande visioner att förmedla…