Kategorier
Bjarne Wilmarsgård

Lästips…

I dessa tider när gamlingar som jag ska hålla mig hemma i huset roar jag mig bl a med att läsa om – som jag minns dem – läsvärda böcker. Sådana som jag vet jag kan lära mig något från – och kanske glömt lite av.
Men det räcker inte för att kunna stimulera mig fullt ut – så jag beställer nya böcker. Emellanåt på rekommendation från goda vänner – kloka och begåvade sådana – som Mats Karlsson i Karlskoga som berättar följande om en bok jag blivit nyfiken på:

”Om man har intresse för Scania och vad som ligger bakom dess framgångar, om man är intresserad av ledarskap och företagsstrukturer och om man är intresserad av Leif Östlings arbetssätt så är det en givande bok.”

Om någon dag till finns den i min brevlåda…

Den här gången vet jag ”Vad fan jag får för pengarna”…