Kategorier
Bjarne Wilmarsgård Media

Sega dagar…

Vill jag framhålla att jag tycker det är i dessa virustider. För att inte säga – urtråkiga – enär jag finner hela svenska samhällslivet gå på tomgång. En malande sådan där det i media tjatas om ”dagens dödssiffror” plus lika tjatiga experter som vill framhålla just sina expertråd…

Det finns stunder då jag önskar hela dags- och kvällstidningsvärldens undergång. Men jag har nöjt mig med att idag avsluta min prenumeration på kkuriren.se. Den månatliga kostnaden för den prenumerationen har jag i stället överfört till DGS.
Enär jag där – finner mer mental näring – än hos Kuriren.

För mitt personliga välbefinnande har jag behov av sådan näring som håller min kropp i någotsånär gott skick. MEN – ännu viktigare för mig är att mitt mentala jag får daglig påfyllning av – nyttig (gärna välsmakande dvs välskriven) näring.
Vilket Kuriren inte erbjuder mig.

Men det får jag när jag t ex läser DGS och andra bloggar (alternativa medier) men även tidningen Kvartal och artiklar av det här slaget. Eller den här

Näring som gör dagarna angelägna att vakna till…