Kategorier
Bjarne Wilmarsgård

Upp och ned…

Rubriken ska väl förmedla hur mitt sinnestillstånd varierar. Emellanåt är jag sur som f-n över våra (Madame och mina) bokade bilresor till Tyskland och Skottland (juni) har blivit tvingade att inställas. Andra dagar – som idag – bryr jag mig mindre om det och efter att just ha klippt gräsmattan kan jag unna mig att sitta vid datorn och titta runt lite på internet blandat med stunder då jag leker lite i Photoshop.
Att leka ger möjligheter till förkovran…

Vilket är mycket tveksamt att jag uppfattar det som – när jag läser alla dessa artiklar om Covid-19 – och därför slutat att ta del av. Det kommer jag också snart, mycket snart, att göra med den nya ”mediasensationen” – att Paolo Roberto har förlustat sig med kvinnor – och dessutom betalat för det.
Som väntat – den aggressiva feministmaffian – har farit i luften av förtrytelse. En snäll beskrivning – av kvinnliga vimsor – som bara styrs av känslor och bryr sig inte om fakta.
Du kan få ett exempel här.
Där du kan läsa om hur vänsterkvinnan Linda Snecker gör i brallorna.

Mohamed Omar skriver:
”I skolan fick vi lära oss att fördomar är någonting dåligt. Om du går i en mörk gränd på stan en sen kväll och ser ett gäng ”nysvenska” killar med luvorna nerdragna ska du inte bete dig annorlunda än om du stöter på en ”gammelsvenskt” pensionärspar. Om de unga männen i luvor gör dig orolig och du tar en annan väg, är det fel på dig, och du behöver förmodligen antirasistisk omskolning.

Jag misstänker att Vänsterpartiets rättspolitiske talesperson Linda Snecker har fördomar. När Paolo Roberto haffades på en bordell blev Snecker utom sig av raseri och skrev flera tweets om hur män som han ska ha hårda straff så att de lär sig veta hut. Hon blev då påmind om att hon i ett annat sammanhang sagt att hårdare straff inte hjälper. I en ny tweet har Snecker försökt förklara sig:

Straff för sexköp måste höjas eftersom 1 av 10 svenska män köper sex. Högre straff = större benägenhet att inte begå brottet. I jämförelse med ex gängkriminell som inte berörs om straffet är ett, två eller fem år.

Hm – ”en av tio svenska män köper sex”.
Det finns kvinnor som är klokare, och dessutom intresserade av fakta.
Som Rebecca Weidmo Uvell – som vet bättre om ”den saken” – anser jag när jag läser vad hon letat fram om detta.
Artikeln börjar så här:

”Eftersom jag i jobbet är kroniskt misstänksam reagerar jag alltid när siffror slängs fram som någon slags vetenskap av alla utan att de verifierats. Jag vill alltid kolla själv vad påståendet grundar sig i och letar fram källan. 

En av tio män köper sex. 
Det låter helt orimligt mycket tycker jag och gick därför på digital upptäcktsfärd för att hitta källan till påståendet de riktiga journalisterna nu bara sprider vidare som om siffran var lika självklart sann som att dinosaurier gått på jorden eller att själva jorden är rund. 

Siffran kommer från Folkhälsomyndighetens undersökning om sexuella vanor “SRHR 2017″ som publicerades 2019.
Vad står då i den undersökningen?

Det får du ta del av om du klickar här…

Om du nu orkar läsa mer så hänvisar jag med viss glädje till vad Anders Leion skriver hos DGS – under rubriken Lögnernas berusning.
Först om skolan men även om prostitution.
Skolan:
Skolan fungerar allt sämre därför att den bygger på en lögn: att alla har de intellektuella förutsättningarna att kunna fungera i samma klassrum med samma scheman. Det leder till en omöjlig, stressad situation för de svagbegåvade och till leda och underprestationer för de mer begåvade. Eftersom kunskapsmålet därigenom devalveras och inte har någon vikt förrän i senare årskurser blir pluggande, det vill säga strävandet efter kunskaper, föraktat.
OK – det där om ”glädjeflickorna” och en del annat får du klicka dig fram till. Men om du även läser kommentarerna finner du en som säger:

”Det gemensamma med de flesta ideologier är att de förnekar verkligheten. Därför går de förr eller senare under. Den svenska ideologin med sitt perverterade jämlikhetsbegrepp är här inget undantag. Människor är olika såväl i stavhopp ( vilket accepteras) som i tankeförmåga och tankeskärpa ( vilket inte accepteras)”

Så sant – och därmed över till Photoshop och sånt här.
Snart så:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *