Kategorier
Bjarne Wilmarsgård Media

En vänlig tidning…

Tänker jag när jag läser vår lokala tidning – Vingåkersbladet. Som med sitt vänliga och smålugna tempo bjuder mig lokalt skvaller (ska här tydas som beröm) som det roar mig att ta del av. Inte minst då för att tidningen ger varje artikel så pass mycket utrymme att där finns plats för att lite mer utförligt kunna beskriva de personer och företag tidningen besöker.

En tidning jag gärna tar upp ur brevlådan – inte minst för att där (också) finns många – för mig – intressanta lokala annonsörer.
Som jag förstår det – till glädje för både oss läsare och för utgivarna…

PS – jag prenumererar inte på Kuriren som med sitt nuvarande innehåll inte gör att den känns ”het nog” för mig att vilja få i brevlådan.
MEN – tänkte jag nyss – kanske skulle den skulle få lite pengar från mig om den innehöll ett par vassa krönikörer.
Som den här – i AB…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *