Kategorier
Bjarne Wilmarsgård Media

Några enkla konstateranden…

Det första blir – i dag har just inte lust göra någonting alls. Kan bero på en kombination av värmen plus en växande olust över ”läget i landet”.
Där jag inte bara menar tjatandet om corona-virus-siffror – vilket i alla fall gjort att jag nu sitter vid datorn och slösurfar runt på internet.

Tittar på de senast inkomna mejlen där ett från Kuriren berättar för mig om ”de mest lästa nyheterna i tidningen” (förmodligen i ett försök att få mig att återkomma som prenumerant) och som listas så här:
– Man svårt skadad på väg 55 – bil klipptes upp
– KFAB-personal kritisk – ”management by fear”
– Två traktorolyckor i länet – på mindre än en timme
– Kritik mot Åsportenavtal: ”De mörkar medvetet”
– Flyttade in direkt efter visning – polisanmäls
– Förskolans räddare hyllas för kampen mot lågorna
– Så många har dött inom äldreomsorgen där du bor
– Susanna har haft feber i nio veckor – blir inte testad
– Krav på kastrering av katter: ”Den nya regeln är bra”
– Intensiv lönehelg för polisen – mycket stök och fylla

Du – rakt på sak – inget av det rubrikerna berättar – kunde intressera mig mindre. Kan bero på att jag bor i Vingåker.
Men jag hamnar i grumliga funderingar över frågan till mig själv: ”Vad är det för människor som vill läsa om sådant – och dessutom betala för det?

Och om du tillhör en av dem så kan jag berätta att du får inte veta mitt svar till mig själv. Men om du själv vill berätta, så skriv gärna dina åsikter genom att klicka på ”inga kommentarer” uppe till höger.
Att det står så beror på att ingen har givit någon kommentar – ännu…

(Det där med kastreringen av katter fick mina funderingar att göra ett kort stopp vid det lilla snabbt förbipasserande konstaterandet ”hade det i stället för katter stått ”medlemmarna i regeringen” hade jag nog läst artikeln)

Det var allt för stunden enär jag plötsligt fick lust att sätta mig på verandan och fortsätta läsa i boken ”Tänka snabbt och långsamt”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *