Kategorier
Bjarne Wilmarsgård

Upplevelser…

Har jag haft många i livet, jag får mest tankar kring alla mina resor jag gjort, när jag använder det ordet. Reseupplevelserna har väl mest varit av den behagliga slaget – med några få ”starka minnen” från Japan och Hawaii.
Klart att jag har många andra upplevelser men aldrig av den här typen:

Thomas Brattlöw berättar att den nya butiken även har ett ganska speciellt utseende och är skapad dels för att fungera energisnålt, men också för att ge kunderna en härlig köpupplevelse.”

Så beskriver företaget Lidl sin nyöppnade butik i Visby.

Köpupplevelse? Jag har köpt mig ett antal nya bilar men jag kan inte minnas annat att den saken kändes mera än som en viss belåtenhet när jag körde hem bilen från bilfirman.
Jag kan inte minnas att jag heller kände något som liknar en upplevelse när jag skrev under köpeavtalen – möjligen en smula förnöjsamhet.

Jag antar att jag kommer att köpa mig en sista (i livet) ny bil om något år och kan väl tänka mig att, av just den saken, kanske kan känna något som framkallar en liten känsla av upplevelse.

Hur jag så än försöker manipulera mitt känsloliv kan jag inte tro att jag någonsin kommer att få uppleva en härlig köpupplevelse när jag handlar dagligvaror.
Däremot, blir för mig varje besök på Cityhallen i Vingåker, ett trevligt avbrott i vardagen, ett stillsamt möte med den sympatiska personalen, och andra vänliga kunder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *