Kategorier
Bjarne Wilmarsgård

Omändring hos AB?

Tar mitt morgonfika med mig och sätter mig vid datorn för en första runda på internet. Vilket betyder att jag läser mina mejl, kollar lite kort om det finns någonting på Facebook som rör mig personligen, och börjar sedan de intressanta besöken hos de bloggar och alternativmedia jag ständigt följer.
Därefter få de stora tidningarna besök av mig – vilket denna morgon fick mig att smått höja på ögonbrynen. Det senare eftersom en liten fundering – eller kan det vara förundran – pockade på uppmärksamhet.

Vad betyder det här? Frågade jag mig själv efter att i Aftonbladet – landet största supporter till regeringen – skriver kritiska artiklar om två regeringsmedlemmar.

Eftersom jag själv inte kan komma fram till något (för mig) trovärdigt svar på min egen fråga går jag och fyller på mer kaffe i muggen.
Funderingslägen om förmiddagarna kräver kaffe – de om kvällarna uppskattar hellre ett glas vin…

Högst trovärdigt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *