Kategorier
Bjarne Wilmarsgård

Lite blandat…

Alla tänkande människor har fel då och då. Det ligger i det prövande och ständigt omprövande tänkandets natur. Bara de fega och de opportunistiska har alltid rätt, de som avvaktar tills en trygg majoritetsuppfattning utformats och därefter ansluter sig.

Vet inte hur jag ska förklara det – men mina tankar hamnar ofta i Vingåker. Som när jag läser:
”Fallenhet för välbefinnande är lika ärftligt som kroppslängd och intelligens, vilket har bevisats i studier av tvillingar som skilts åt vid födseln.
Men också när jag läser:
Faktum är att det är lättare att finna ett logiskt mönster i det man vet om man inte vet så mycket.”

Stefan Sauk – är det alltid en fröjd att lyssna till – tänker jag när jag tittar på hans videor på Youtube. Denna gång länkar jag till en video där han för fram åsikter och synpunkter jag helt sympatiserar med.
Mer blir det inte denna trista coronasöndag…

Ett svar på ”Lite blandat…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.